Rijbewijs ingevorderd: wat te doen?

Is uw rijbewijs ingevorderd vanwege een snelheidsovertreding of rijden onder invloed? Dan heeft dat meteen vervelende consequenties.

Als u niets doet kan teruggave rijbewijs maanden duren
Maandenlang niet mogen rijden kan u zelfs uw baan kosten. Wacht daarom niet af maar laat u helpen door ervaren specialisten. Wij zetten direct alles in werking om uw rijbewijs zo snel mogelijk weer terug te krijgen.  

Het is dus van cruciaal belang om direct actie te ondernemen bij het terugvragen van een ingenomen rijbewijs. Elke dag dat u wacht, kost geld en vermindert de kans op een positief resultaat.

Geen dag te lang zonder rijbewijs.
Laat u bijstaan door ervaren advocaten van verkeersrechtadvocacaat.nl voor eerlijk en objectief advies. Wij nemen al het regelwerk uit handen en gaan direct voor u aan de slag, omdat elke seconde telt wanneer u niet zonder uw rijbewijs kunt. Dus twijfel niet en onderneem direct actie wanneer uw rijbewijs is ingenomen. De telefonische intake is gratis. Bel: 085 13070 30

Had ik maar meteen contact opgenomen met Verkeersrechtadvocaat.nl. Nu heb ik kostbare tijd voorbij laten gaan. Toen mr. Kool voor mij aan de slag ging, had ik mijn rijbewijs binnen korte tijd terug. Jan de J. Utrecht

Kies voor de verkeersrechtadvocaat

Elke dag is er één. Hoe langer u wacht om actie te ondernemen, des te langer duurt het om uw ingevorderde rijbewijs terug te krijgen. Onderneem daarom nu actie en laat uw zaak beoordelen. We beoordelen telefonisch of uw zaak genoeg kans maakt.

Kies voor kennis en ervaring  

Professionele en betrokken begeleiding bij ingevorderd rijbewijs
 Razendsnelle actie: ook in het weekend
 Alleen ervaren advocaten 
 Wij ontzorgen u van begin tot het eind
 Eerlijk advies
 Gemiddelde beoordeling: 9,2
 Veel ervaring met zakelijke rijders

Aangehouden worden vanwege een verkeersfout is niet iets waar u zich voor op de borst slaat. Maar het werk wacht en ook privé zijn er uitdagingen te over. Neem daarom contact op met Verkeersrechtadvocaat.nl. Dan blijven de consequenties beheerbaar en kunt u de normale gang van zaken weer zo snel mogelijk oppakken. 

Laat onderzoeken of uw zaak kans maakt. Wij brengen daarvoor niets in rekening. 

Ronald Kool en Ellen Tjebbes van Verkeersrechtadvocaat.nl hebben mij erg goed geholpen met het terugkrijgen van mijn rijbewijs. De Officier wilde het rijbewijs 4 maanden inhouden. Uiteindelijk had ik het na een paar weken al terug. Goede bereikbaarheid, ook in het weekend. Heel erg tevreden! Patrick C. Amsterdam