Advocaat verkeersrecht

Advocaat mr. Ronald Kool is een ervaren specialist in het verkeersstrafrecht. Hij luistert aandachting naar zijn clienten, heeft uitstekende dossierkennis en bereidt zijn clienten grondig voor op de zitting. Zo bereikt hij steeds het beste resultaat. Ook als het om ernstige verkeerszaken gaat.

Verkeersrechtadvocaat.nl is een initiatief van Ronald Kool. Hij is behalve een bevolgen advocaat, ook de uitvinder van de speciale website voor automobilisten die hun rijbewijs kwijt zijn geraakt: www.rijbewijsingevorderd.nl. In 2005 is Ronald Kool met deze website begonnen. De lancering vond plaats in het populaire radioprogramma "Evers staat op", op Radio 538. Sindsdien heeft Ronald Kool naam gemaakt als advocaat verkeersrecht.  

mr. Ronald Kool heeft zich de afgelopen 20 jaar toegelegd op het verlenen van rechtsbijstand aan verkeersdeelnemers die zich voor de strafrechter of officier van justitie moeten verantwoorden. Door zijn jarenlange ervaring is hij goed in staat de situatie waarin zijn clienten terecht zijn gekomen te analyseren en daarop de juiste verdediging te baseren. Hij wordt bijgestaan door zijn eveneens zeer ervaren medewerkster Ellen Tjebbes.