Rijbewijs kwijt kosten

Voor het vaste bedrag van € 950,- exclusief btw stellen wij het klaagschrift op, bestuderen wij het proces-verbaal, bereiden wij u voor op de zitting en gaat er een advocaat mee naar de rechtbank. Dus niet alleen een klaagschrift, maar alles wat nodig is om het rijbewijs eerder terug te krijgen!

Uw rijbewijs is ingevorderd en daar wilt u wat tegen doen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, onze advocaten helpen u tegen een overzichtelijk en vast tarief! Wanneer een automobilist zijn rijbewijs kwijt raakt vanwege een snelheidsovertreding of omdat hij of zij aan het verkeer heeft deelgenomen onder invloed van alcohol, wordt pijnlijk duidelijk wat daarvan de gevolgen zijn. Je mag direct niet meer rijden en met name wanneer je het rijbewijs nodig hebt voor je werk, leidt dat tot grote problemen. Ondernemers moeten hun activiteiten vaak staken en voor werknemers dreigt soms ontslag. Actie is dus geboden!

Wat kost het en wat levert het op?

U wilt het liefst meteen een advocaat inschakelen, maar ziet op tegen de kosten. Niet nodig! Aan ons wordt vaak gevraagd wat de kosten zijn als je je rijbewijs kwijt bent en een advocaat wilt inschakelen om het rijbewijs weer terug te krijgen. Eigenlijk is dat geen goede vraag. Veel belangrijker dan wat het kost, is natuurlijk wat het u oplevert. Het resultaat dat wordt behaald door onze advocaten telt. Als u uw rijbewijs weer terug heeft, blijkt dat de kosten achteraf eigenlijk bijzaak zijn. Desondanks weten wij de kosten voor u in de hand te houden als u uw rijbewijs kwijt bent en ons wilt inschakelen om het weer terug te krijgen.

Rijbewijs kwijt? Kosten rijzen niet de pan uit.

Ons kantoor houdt uiteraard wel rekening met de kosten die moeten worden gemaakt als het in gevorderde rijbewijs wordt teruggevraagd. Het is al vervelend genoeg dat je je rijbewijs kwijt bent. Je wilt dan niet worden overvallen door hoge kosten achteraf. Om die reden maken wij van tevoren duidelijke afspraken over de kosten van onze werkzaamheden. U betaalt een vast bedrag, waar verder geen kosten meer bijkomen.

U weet dus met andere woorden van tevoren waar u aan toe bent. De kosten zullen niet de pan uit rijzen. Wij informeren u graag telefonisch over de hoogte van de kosten als u uw rijbewijs kwijt bent en wij actie moeten ondernemen om het rijbewijs weer terug te krijgen.

Meer weten over kosten bij rijbewijs kwijt?

Wilt u meer weten over de kosten voor het inschakelen van een advocaat bij het terugkrijgen van uw rijbewijs, aarzel dan niet en bel 06 12345 731. Bekijk ook onze instructievideo elders op deze website.