Te hoge snelheid: rijbewijs kwijt!

Te snel rijden leidt eerder dan u denkt tot de invordering van uw rijbewijs. U bent uw rijbewijs dan al snel twee tot zes maanden kwijt. En dat heeft grote consequenties voor uw werk en in privé. U mag meteen niet meer rijden met alle gevolgen van dien. Gelukkig is er een oplossing. Lees hier hoe wij u snel weer op weg kunnen helpen.

Veel mensen die met een ingevorderd rijbewijs worden geconfronteerd, hebben direct een groot probleem. Werken wordt moeilijk, zo niet onmogelijk, maar ook het doen van boodschappen, het bezoeken van vrienden en familie. Je merkt pas hoe erg je het rijbewijs mist, als je het kwijt bent. 

"Ik trok even op met mijn motor. 70 kilometer te hard en 4 maanden rijbewijs kwijt". Gelukkig ondernam mijn advocaat meteen actie en bleef de schade beperkt". Theo (51), Filiaalhouder supermarkt

Advocaat vraagt ingevorderd rijbewijs terug .

Gelukkig hebben wij de kennis, ervaring en het geduld dat nodig is om uw rijbewijs weer snel terug te krijgen.

Veel mensen die met een ingevorderd rijbewijs worden geconfronteerd omdat ze de maximum snelheid hebben overschreden, zitten met hun handen in het haar. Het is niet eenvoudig zelf de weg te vinden in het oerwoud van wetten, regels en telefoonnummers. En in veel gevallen blijkt dat zelf ondernomen actie niet tot het gewenste resultaat leidt. Schakel daarom meteen na invordering van uw rijbewijs een advocaat in. Hij informeert, weet de weg, onderneemt alleen actie als dat zinvol is en hij vertelt u van tevoren wat uw kansen zijn. 

"Mijn rijbewijs is heel belangrijk voor mij. Ik aarzelde daarom geen moment om een advocaat in te schakelen. En daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik was snel weer op weg". Annette, (44) reclamemaakster