Te hoge snelheid: rijbewijs kwijt!

Het overschrijden van de maximumsnelheid met meer dan 50 kilometer per uur, leidt tot invordering van het rijbewijs. U bent direct uw rijbewijs kwijt. Tenminste voor twee maanden maar het kan ook langer duren. Gelukkig is er vaak een oplossing. Lees hier hoe wij u snel weer op weg kunnen helpen.

Iedereen rijdt weleens te hard: dat komt in de beste families voor. Maar wanneer de maximumsnelheid met meer dan vijftig kilometer per uur wordt overschreden, raakt u uw rijbewijs kwijt. Is het de eerste keer, dan blijft het vaak bij twee maanden. Bent u al eens eerder door een snelheidsovertreding uw rijbewijs kwijt geraakt, dan besluit de Officier van Justitie bij het CVOM dat het rijbewijs voor vier of zelfs zes maanden ingevorderd blijft.

En heeft u de maximumsnelheid met meer dan 70 kilomter per uur overschreden? Reken dan op een inhouding van tenminste vier maanden! Toch is er geen reden om te wanhopen. De verkeersrechtadvocaat heeft in het afgelopen deccenium al vele honderden automobilisten met succes weer op weg geholpen. Ook u kunt mogelijk weer snel terug achter het stuur. Weten hoe: bel voor een vrijblijvend advies. 

"Ik trok even op met mijn motor. 70 kilometer te hard en 4 maanden rijbewijs kwijt". Gelukkig ondernam mijn advocaat meteen actie en bleef de schade beperkt". Theo (51), Filiaalhouder supermarkt

Waarom een advocaat inschakelen?

Uw rijbewijs is ingevorderd vanwege te hoge snelheid. Wat nu?

Veel mensen die met een ingevorderd rijbewijs worden geconfronteerd omdat ze de maximum snelheid hebben overschreden, zitten met hun handen in het haar. Het is niet eenvoudig zelf de weg te vinden in het oerwoud van wetten, regels en telefoonnummers. En in veel gevallen blijkt dat zelf ondernomen actie niet tot het gewenste resultaat leidt. Schakel daarom meteen na invordering van uw rijbewijs een advocaat in. Hij informeert, weet de weg, onderneemt alleen actie als dat zinvol is en hij vertelt u van tevoren wat uw kansen zijn. 

"Mijn rijbewijs is heel belangrijk voor mij. Ik aarzelde daarom geen moment om een advocaat in te schakelen. En daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik was snel weer op weg". Annette, (44) reclamemaakster