Advocaat bij ingevorderd rijbewijs: ontloop valkuilen

Als uw rijbewijs is ingevorderd, wilt u meteen actie ondernemen om uw rijbewijs terug te krijgen. Met de hulp van een advocaat voorkomt u dat u in één van de valkuilen trapt die de juridische "rijbewijsjungle" voor de leek in petto heeft.

Na de invordering van uw rijbewijs is er geen enkele reden om lijdzaam af te wachten op berichten van Justitie. U kunt er namelijk vanuit gaan dat uw rijbewijs voor meerdere maanden ingehouden blijft. Een advocaat weet precies welke actie moet worden ondernomen om uw rijbewijs weer zo snel mogelijk terug te krijgen. Maar er is meer. Een advocaat zal ook met u doornemen wat er van u wordt verwacht, welke informatie van belang is en hoe u die het beste kunt verzamelen. Ook weet hij wat belangrijk is en wat niet. Uw advocaat is een ervaren procesdeelnemer, waardoor uw kansen om uw rijbewijs eerder terug te krijgen hand over hand toenemen. 

 

Gespecialiseerde advocaat rijbewijs

U wilt natuurlijk een advocaat die gespecialiseerd is op het gebied van ingevorderde rijbewijzen. Bij verkeersrechtadvocaat.nl werken uitsluitend advocaten en medewerkers die zeer veel ervaring hebben met rijbewijszaken.

U profiteert op meerdere manieren van de kennis en ervaring van uw rijbewijs-advocaat. In de eerste plaats heeft uw advocaat vrijwel elke situatie al een keer meegemaakt. Hij kan zo een goede inschatting maken van uw kansen om uw rijbewijs eerder terug te krijgen. Bovendien weet hij precies hoe de procedure verloopt en wat er moet gebeuren. Zo kan hij efficiënt werken en de kosten voor u beheersbaar houden. Niet voor niets werken wij met een van tevoren afgesproken prijs. Tenslotte kan hij u goed op de zitting voorbereiden, zodat u uitstekend beslagen ten ijs komt. U weet dan precies wat er door de rechter aan u gevraagd wordt, hoe u zich het beste kunt opstellen en ook wat u beter niet kunt aanvoeren. 

Uw advocaat haalt het beste uit uw zaak

Wanneer u een advocaat inschakelt, maakt u grote kans uw rijbewijs weer snel terug te krijgen. Aarzel dus niet. Het is de investering zeker waard!

Garanties kunnen wij u helaas niet geven, maar door de jaren heen hebben wij ons als advocaten op het gebied van ingevorderde rijbewijzen wel degelijk voor onze cliënten bewezen. In de meeste gevallen zorgt de tussenkomst van een advocaat dat u uw ingevorderde rijbewijs weer snel terug hebt. En voor de kosten hoeft u het niet te laten. Zeker niet als u zich bedenkt welke ernstige gevolgen het voor u heeft als u uw rijbewijs maandenlang moet missen.

Mijn advocaat wist naadloos de weg toen ik mijn rijbewijs kwijt was na het gebruik van alcohol in het verkeer. Op de zitting gaf hij goed tegengas aan de Officier van Justitie. Ik ben blij dat ik er niet alleen voor stond. H. de J. Amersfoort (39) Rayonchef 40.000 km per jaar.