Rijbewijs kwijt wat nu?

U heeft te snel gereden of teveel gedronken en uw rijbewijs is ingevorderd. Wat nu? U wilt uw rijbewijs terug. En liefst zo snel mogelijk! Wij helpen u daarbij. Snel, adequaat en tegen een vast tarief.

De invordering van uw rijbewijs levert voor u als zakelijk rijder accuut problemen op. En ook in uw dagelijks leven kunt u uw rijbewijs geen dag missen. Wij weten als geen ander dat u liefst vandaag nog actie onderneemt om uw rijbewijs terug te krijgen. Wachten op de brief van de Officier van Justitie heeft geen zin. Onze ervaren specialisten kunnen u in een eerste telefonisch onderhoud direct vertrellen waar u aan toe bent. Afwachten heeft dus geen zin. Ook het sturen van een brief aan het CVOM leidt niet tot het gewenste resultaat. Maar wij kunnen u wel weer snel op weg helpen!

 

Rijbewijs kwijt: wij helpen u weer op weg!

Verkeersrechtadvocaat.nl heeft namelijk een beproefde methode ontwikkeld om uw rijbewijs snel terug te krijgen. Om verrassingen achteraf te voorkomen, rekenen wij een vast tarief. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent. Heel veel onfortuinlijke automobilisten gingen u al voor en in de meeste gevallen bereikten wij ons doel: rijbewijs terug!

Meer weten: bel 085 1307 034 of bekijk hieronder onze instructiefilm.

Nog vragen? Bel 085 130 70 30

Mogelijk heeft u na het zien van de video toch nog vragen. Bel ons dan gerust of neem contact op via het formulier op onze homepage of de contactpagina.